OHYESSHESABITCHBUTNOTYOURS performing Wish You Were Here

Me and my boyfriend didn’t have any plans for this Sunday evening, so check out what we did!

 

 
Remember to SHARE, follow and like my page! And drop a comment, so I’ll know which way I should take our ride next time!

XXXO,

Mari

Advertisements

16 Replies to “OHYESSHESABITCHBUTNOTYOURS performing Wish You Were Here”

  1. Hyvä meininki ja oot persoonallinen tyttö :) Vähän vahvuutta ja fraseerausta ääneen ja englanninkielen lausumisen hiomista niin hyvä tulee! Laita ihmeessä laulamias biisejä, joissa laulat korkeammalta, tää oli melodialtaan aika tasapaksu. Keep it up girl oot aika magee;)

    1. Ihanaa että olet löytänyt sivulle ja suuret kiitokset kommentoinnista! Frase on kieltämättä aikalailla alkuperäisen kaltainen! Tehtiin Juhon kanssa niin, että matkustettiin isänpäiväillalliselta kotiin, kuunneltiin biisi kerran läpi autossa ja tultiin kotiin purkittamaan ilman mitään reenailuja. Käytännössä vaan siis zoomi siihen eteen ja kamera päälle. :D Koska itelle on maailman tärkeintä aitous, niin annettiin mennä vaan, vaikka tiedostinkin mainitsemasi seikat! Biisiä soittaessa siitä sitten muodostui tuollainen. :) Kiitos vielä ihanista sanoista, piristit päivääni suuresti!

  2. Laulun fraseeraus on subjektiivinen käsite, eikä sille ole olemassa oikeaa eikä väärää tekniikkaa. Siihen vaikuttavat lähestulkoon ainoastaan kuulijan omat mieltymykset siitä miten mitäkin tyyliä hänen mielestään kuuluisi esittää. Itse taas pidin tästä versiosta. Ja kuten ensimmäinenkin lukija, jään odottelemaan innolla uusia esityksiä.

  3. Hei tää on ihan sairaan hyvä ! Olin ihan innoissani kuuntelemassa, että miltä sun ääni kuulostaa ja tajuan nyt mitä puhuit kun keskusteltiin laulamisesta. Voitteko ehkä tehdä lisää tämmöisiä?! Tää oli niin kiva!!

    – Aiju

    1. Ehdottomasti! Ihana kun ehdit käydä kuuntelemassa! Tässä on ihan tarkoitus pitää sellaista tahtia yllä, että video per viikko. Toki Juholla painaa omat keikat päälle jonkun verran, mutta lupaan pitää reipasta tahtia yllä. <3 Blogiakin mää päivittelen lähes joka päivä. :)

  4. Great voice! I Love the beginning of this, especially the way you sing “You” at about 22/23. Also like how you change up the dynamics particularly in the first third or so. Dynamics are so important to a good song. You two sound great together; very easy harmonizing. I am generally a bit jarred when there is much swearing beyond “damn” (as music is my solace, escape, and empathy) but that is just me. But you go girl: talent is talent, and you have that as well as a good attitude. I wish you success and happiness. : ) ~ Lily

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s